27 ledna 2012

LSZA skupina

V těžkých životních situacích velice pomáhá, když máte někoho, s kým si můžete o svých útrapách promluvit nebo jednoduše někoho, komu můžete všechno říct. Od (nejen) tohoto jsou po celém světě psychiatři a psychologové, ale taky rodina a nejlepší přátelé.
Tento blog je věnován anorexii v jejím negativním smyslu. Já sama - autorka celého blogu - se s anorexií léčím u zkušených doktorů, ale taky samozřejmě denodenně sama. Jsem si jistá, že je na světě, v České republice spousta žen, dívek, mužů a chlapců, kteří jednoduše potřebují podobnout pomoc. Jsou zde také ti, kterým se anorexie prostě hnusí a ti, jejich příbuzní či blízcí trpí nebo bojují nebo bojovali s anorexií.

Proto vám nabízím, přihlašte se do LSZA skupiny. Léčím Se Z Anorexie. Nezatracuji ani lidi, kteří jsou v této době přesvědčeni o správnosti hladovění a jiných příznaků anorexie. Vím, že se jedná o zákeřnou nemoc a často se stává silnější než my sami. Kdyby to tak nebylo, není anorexie takový problém.
V LSZA skupině jde o to, mít místo, kam mohu napsat, co mne zrovna trápí, štve, mrzí, straší.. Skupina je anonymní. Já, jakožto člověk s velkými zkušenostmi co se lékařů (psychologové, psychiatři, ústavy aj...), zdravotních problémů (kolaps, migrény, bolesti žaludku...), nálad a ostatních věcí týče, bych Vám také mohla do značné míry poradit či pomoci.

Pokud jednoduše chceš místo, kde se na tebe nebude nikdo dívat skrze prsty, když nejíš, nebo moc cvičíš, bojíš se jíst před ostatními, máš pořád stejná jídla a své rituály, jsi unavená, tlustí lidé ti připadají odporní nebo naopak normální, když se vidíš extrémně tlustá, ztrácíš kontrolu nad sebou a kontakt s druhými lidmi, když máš pocit, že ti nikdo nerozumí, včetně tvé rodiny, když ..... říká ti to něco? Pokud jsi vděčná za také místo, přihlaš se do LSZA skupiny následovně:
Na e-mail lsza.blog@seznam.cz napiš:
  • že se hlásíš do skupiny LSZA
  • z jakého důvodu se hlásíš
  • jaké zkušenosti máš s anorexií
Toť vše, já se Vám jistě ozvu a domluvíme se dále.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Archiv článků