19 února 2013

Čištění pleti

Dobrý den. Přináším vám typ na výrobky, které já sama používám a tím pádem se jedná o věci odzkoušené a prověřené.
Každá žena (a každý muž) by o sebe mělo určitým způsobem pečovat. Naše tělesná schránka vyžaduje určitou dávku péče a starostlivosti, kterou jí musíme dát, aby nám to mohla oplatit ve formě sametové pleti, pevných nehtů, lesklých vlasů či například jemné pokožky.
Když si ráno a večer čistíte zuby (ráno pro krásu, večer pro zdraví ;)), nebuďte líní a věnujte 3 minuty i své pleti! Odvděčí se vám za to.
Jako první přicházím s doporučením na osvědčené pečovatele o pleť.
Každé ráno si umývám pleť výrobkem : Bioderma Sébium Moussant Gel. Vymáčknete množství gelu o velikosti asi 2 kliček hrášku a rozpěníte na vlhkém obličeji. Zásadou je používat vodu vřelou nebo horkou, rozhodně ne studenou! Už jste někdy umývali mastné nádobí ve studené vodě? Moc to nejde, že? ...
Gel tedy rozpěníte po celém obličeji, kdy se vyhnete oblasti očí a následně pěnu spláchnete vodou (opět teplou). Poté obličej osušíte.
Obličej by se měl umývat, stejně jako zuby, alespoň dvakrát denně - ráno a večer.
Já osobně večer používám jiný přípravek na pleť. Tím se vyvaruji adaptaci na jeden výrobek či přílišnému vysušení nebo maštění pleti.
Večer (ve vaně) tedy používám: L'oreal Pure Zone. Jeho čistící polštářek, či jak to nazvat, je naprosto geniální. Je vyroben z gumy - umělé hmoty, ale nemusíte se bát, že by na vaši pleť působil drsně. Naopak, způsobuje příjemné promasírování celého obličeje a cítíte, jak po vyčištěné pleť dýchá a je příjemně svěží. Tento výrobek 100% doporučuji.

Ceny jednotlivých produktů se pohybují okolo:
Bioderma Sébium Moussant gel (200 ml): od 270 do 370 Kč. Na trhu je již dnes běžně k sehnání, ale nenajdete jej v běžné drogerii, nýbrž v lékárně. V dnešní době se proto lékárny předbíhají v různých akcích a proto není těžké najít gel velice levně.
L'oreál Pure Zone čistící gel: cca 130 Kč
L'oreál Pure Zone peelingový gel: cca 130 Kč
U těchto výrobků je výhodné obejít pár drogerií, často se na ně vztahují určité akce či slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Archiv článků