04 března 2013

Mražená pizza

Znáte to - přijdete večer domů, strhaní jako pes a hladoví jako spisovatel. Co teď? Na nějaký zdravý salátek nemáte ani chuť, ani náladu a ani nic jiného,co by vás vedlo k tomu, aby jste strávili další půl hodiny strouháním mrkve a okurky. Jeden z nejrychlejších způsobů, jak se zasytit a nenadřít s přípravou, je mražená pizza. Sáhnete tedy neomylně do mrazáku, šup s ní do trouby a za čtvrt hodinky je hotovo.
Napadlo vás ale někdy, jak se vlastně taková tlustá mražená pizza vyrábí? Jak ji udrží ve svém tvaru, jaké ingredience se na ni opravdu dávají a proč vypadá jinak, než pizza z pece? Na tyto (a mnoho dalších) otázky vám může odpovědět následující video amerického původu, ovšem s českým předabováním. Příjemnou zábavu:

3 komentáře:

  1. Zajímavý, jakou si dáváš ty? Já mam nejradši Hawaii

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně dobře strávených 5 minut u videa. Díky za to. ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. You can certainly see your enthusiasm in the article you write.

    The world hopes for more passionate writers such as you who
    aren't afraid to mention how they believe. At all times follow your heart.


    My web blog - Christian Louboutin Discount

    OdpovědětVymazat

Archiv článků